Nuorten Taidetyöpaja

Taidetyöpajalla tarjoamme työkokeilua, toimintaa ja ohjausta. Keskeistä toiminnassamme on yhteisöllisyys, toiminnallisuus ja myönteinen ajattelu. Pajajaksojen aikana on tavoitteena yhdessä selkeyttää tulevaisuuden suunnitelmiasi. Nuorten taidetyöpajalle voit tulla työkokeiluun, jos olet työtön työhakija, pidemmällä sairauslomalla tai kuntoutustuella oleva nuori aikuinen ja kotikuntasi on Jyväskylä.  Taidetyöpajalla kokoontuu myös Etsivän työn järjestämä pienryhmä, johon voit tulla milloin vain mukaan. Kokoontuminen on aina keskiviikkoisin klo 12-15.  Soita tai tekstaa ryhmään osallistumisestasi p. 0400 523 139. Ulkopaikkakuntalainen nuori voi päästä pajalle erillisellä sopimuksella.

Kenelle?

17–28 vuotiaille

Milloin?

Avoinna arkisin klo 9–15

Toimipisteet

  • Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä

Lisätietoa

Meillä on valmentavaa ja kuntouttavaa pajatoimintaa, useita erilaisia ja eri pituisia pajoja, joissa pääset tekemään ja kokeilemaan. Sinulla ei tarvitse olla mitään erityistä taidealojen osaamista. Jos et ole ilmoittautunut TE-toimiston asiakkaaksi, voit soittaa meille ja kysyä, onko sinun mahdollista päästä pajalle: p. 050 366 6568 tai 050 433 6400.
Kuntouttavaan toimintaamme pääset mukaan TYP:n eli Työvoiman palvelukeskuksen lähetteellä. Meillä on myös mahdollista kokeilla, millaista olisi toimia yrittäjänä.

Lue lisää

Nuorten taidetyöpajan aula