Nuorisotila Pleissi

Nuorisotila Pleissi on nuorten oma oleskelupaikka, josta löytyy monenlaista tekemistä jokaiselle. Tilalle voi tulla viettämään aikaa kavereiden kanssa, tekemään läksyjä, askartelemaan, laittamaan ruokaa tai juttelemaan nuoriso-ohjaajien kanssa. Voit myös osallistua toiminnan suunnitteluun ja olla osana järjestämässä erilaisia tapahtumia, kuten elokuvailtoja.

Nuorisotilalta löytyy mm. biljardi- ja pingispöytä, soittimia, kaksi tietokonetta, pelikonsoleita sekä lauta- ja korttipelejä jotka ovat vapaasti nuorten käytössä. Pleissiltä voi myös lainata frisbeegolfkiekkoja. Lisäksi Pleissillä on kioski, josta voi ostaa pientä välipalaa tai herkkuja.

Pleissillä järjestetään pitkin lukuvuotta erilaisia kerhoja sekä askartelupajoja sekä muita lasten ja nuorten toivomia tapahtumia. Nuorisotilan toiminnasta ja tapahtumista saat lisätietoja tykkäämällä nuorisotila Pleissin Facebook-sivuista ja seuraamalla Pleissiä Instagramissa (@nuorisotilapleissi).

Pleissin kotisivu

Kenelle?

Nuorille 7-20

Milloin?

7-13 -vuotiaille: Maanantaisin ja keskiviikkoisin 14.00-17.00. 13-20 -vuotiaille: Maanantaisin ja keskiviikkoisin 14.00 - 21.00 Perjantaisin ja lauantaisin 16.00-23.00

Toimipisteet

streamline-icon-pin@40x40
Nuorisotila Pleissi
Terveystie 1, 01150 Söderkulla